De actie van het Carolus Borromeus College in Helmond voor KIKA en Smile per Mile heeft 34.165 euro opgebracht.

Vrijdagmiddag kwam het verlossende woord van wethouder Cathelijne Dortmans nadat de laatste drie dj’s het Glazen Huis hadden verlaten.

Waar vorig jaar de bekendmaking door corona via stream werd gedaan, was het nu vol in de aula van de school.

Directeur van de Westerlo bedankte alle diskjockeys die zich de afgelopen vijf dagen lieten opsluiten. Hij bedankte ook de leerlingen, die het mede mogelijk maakten dat dit mooie bedrag opgehaald is.

Zondagmiddag sloot rector van de Heijden, de eerste drie dj’s op. Na 24 uur werden die weer door een ander team afgelost. Er waren diverse acties om geld binnen te brengen. Leerkrachten voetbalden tegen leerlingen, er werd een sponsorloop georganiseerd en er werden cup cakes gemaakt en verkocht.

Vrijdagmiddag klokslag 12 uur mochten de drie laatste dj’s het huis verlaten, waarna de opbrengst van deze marathon kenbaar werd gemaakt. Een brede glimlach bij iedere deelnemer en de leerlingen gaf dit mooie resultaat weer. Terwijl de kinderen de school voor de kerstvakantie verlieten, werd door leerkrachten de vloer geveegd en tafels en stoelen recht gezet. Want in 2023 is er weer gewoon les op het Carolus Borromeus College.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Mario van Dinther

Passie voor radio en nieuws met meer dan 30 jaar ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *