A.s. vrijdag is het weer tijd voor Minor!

Het is weer bijna zover! A.s. vrijdag kunnen alle middelbare scholieren in de leeftijd van 12 tot en met 17 jaar weer een geweldige avond vol muziek beleven in Wijkhuis De Geseldonk tijdens Minor!

De muziek wordt ook deze keer weer verzorgd door een gevarieerde line-up. DJ-T trapt af en zal de zaal goed opwarmen. Daarna komt HouseWire een geweldige set draaien. HouseWire is een opkomend duo dat voornamelijk (tech)house draait. Vervolgens komt Hek van de Dam de zaal weer compleet op z’n kop zetten! Met dit feestelijke duo staat niemand stil! Zij worden afgewisseld door Benniegek, die een breed scala aan muziekstijlen in één uur er doorheen jaagt. Voor ieder wat wils dus! Ten slotte zal Nivex de avond afsluiten, hij weet als geen ander hoe je dat doet!

Zoals je gewend bent is er weer een gaaf podium met fenomenaal licht en geluid! Ook beveiliging, verkeersregelaars, EHBO en diverse vrijwilligers zullen weer aanwezig zijn, zo kun je met een gerust hart naar Minor komen.

Minor begint om 19.30 uur en duurt tot 00.00 uur. Om 20.30 uur sluiten de deuren, zorg er dus voor dat je op tijd komt!

Een consumptie kost bij Minor 1,- euro. Een ticket voor entree kost 4,- euro (excl. service- en transactiekosten) en is enkel online te bestellen via deze link. Check hier ook meteen het reglement, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De (verplichte) garderobe is gratis.

Voor meer informatie, houd onze social media in de gaten (@minorhelmond) of kijk op de website.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Minor

Minorfeesten zijn te gekke frisfeesten speciaal voor middelbare scholieren van 12 tot en met 17 jaar. Op die leeftijd mag je nog niet op stap, maar dat wil niet zeggen dat je niet uit je dak kan gaan! Tijdens deze feesten zal er natuurlijk geen alcohol geschonken worden, maar frisdranken en overheerlijke snacks zijn verkrijgbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.