Aanmelden voor Straatvoetbaltoernooi Helmond

Voetballen op straat, in het centrum? Jazeker! Op zondag 18 juni vindt op de Markt in Helmond weer het Straatvoetbaltoernooi plaats. Hou jij van voetbal en wil je graag met je vrienden of teamgenoten een keer meedoen? Ben jij tussen de 6 en 16? Meld je dan uiterlijk 14 juni aan voor het straatvoetbaltoernooi op www.jibbplus.nl/straatvoetbal!

Deelnemers uit verschillende wijken in Helmond doen dit jaar mee aan het Straatvoetbaltoernooi. “We hebben inmiddels 30 teams, maar je kunt je nog steeds inschrijven, dus meld je gauw aan!”, vertelt René Taal van Jibb+. Je vindt het complete programma op www.jibbplus.nl/straatvoetbal.

Veel side events

René: “Er zullen vette side events zijn, waaronder twee pannakooien, waarin je een hooghoud challenge kunt doen en mooie prijzen kunt winnen. Ook is Helmond Sport met een aantal spelers aanwezig en wat leuke spelonderdelen. Daag jij de spelers uit in de pannakooi of ga je er liever mee op de foto?” Behalve actieve side events zijn er ook creatieve, digitale en gezonde side events, zoals graffiti workshops, FIFA23 op de Playstation en het ervaren van gezonde voeding.

Helmondse samenwerking

Het Straatvoetbaltoernooi wordt georganiseerd vanuit de samenwerking tussen Jibb+ en Jongerenwerk Helmond, ondersteund door Gemeente Helmond. Op deze manier proberen ze zoveel mogelijk Helmondse kinderen en jongeren te bereiken, deel te laten nemen en te betrekken in de organisatie bij dit toernooi. Diverse ondernemers uit de stad hebben het toernooi mede mogelijk gemaakt.

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar Jibb+, via straatvoetbal@jibbplus.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *