Aapjes kijken in Dierenrijk is een nieuwe aflevering in de rubriek: Wat is er te doen in de stad en de regio? Het team van Omroep Helmond/Ditisonzewijk bracht een bezoek aan de dierentuin.

Niet alleen in Helmond maar ook in de regio is van alles te doen voor de inwoners die niet op vakantie gaan. Nu het wat minder warm is, is het perfect weer om een bezoekje te brengen aan Dierentuin Europa. Wel even aanmelden alvorens je afreist, want er zijn wel speciale maatregelen in verband met het coronavirus.

Wie een bezoekje aan Dierenrijk brengt, kan rekenen op een bezichtiging van zo’n 66 verschillende diersoorten. Maar er is ook van alles te doen voor kinderen, dus geschikt voor een hele dag gezellig uit met de het hele gezin. Het motto van Dierenrijk is dan ook: Samen genieten. Aapjes kijken is een van de activiteiten in Dierenrijk, maar ook olifanten, neushoorns, tijgers en cheeta’s laten zich gewillig op de foto vastleggen. Stephan Rijnen vertelt iets over de dierentuin. Het camerateam bracht een rondje langs alle dieren, die vanwege het warme weer werden getrakteerd op speciale dierenijsjes.  Het zorgde voor een leuk verslag en een kleine indruk van wat er in dierentuin allemaal te beleven is.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *