Acteurs in Bloedwijn en Gele Rozen: Vivi van Eekelen stelt zich voor

De opnames voor de Helmondse tv-serie ‘Bloedwijn & Gele Rozen’ zijn bijna afgerond. Scriptschrijfster is Karin de Laat en producent/regisseur is Anton van Stekelenborg van de Dutch Show Company. De serie wordt gemaakt voor DitisHelmond-tv. De serie wordt als alles goed gaat dit voorjaar op DitisHelmond-tv uitgezonden. De komende tijd worden de acteurs alvast voorgesteld. Deze week: Vivi van Eekelen.

“Ik ben Vivi van Eekelen, ben 42 jaar en geboren en getogen in Helmond. In het dagelijks leven sta ik, als Mad Science Professor, samen met kinderen allerlei toffe experimenten uit te voeren op het gebied van natuur, scheikunde, biologie en techniek. Verder vorm ik een ‘raartastisch’ gezin met mijn lieve man en onze twee kinderen.

Sinds een tijdje hou ik er daarnaast echter nog een heel ander leven op na. In Bloedwijn en Gele Rozen mag ik in de huid kruipen van Jacqueline. Deze zorgzame en doortastende vrouw is de beste vriendin van Deborah en komt met haar man Barry en haar zoon Tomas, regelmatig bij Deborah en haar gezin over de vloer. Ze beschouwt ze dan ook als familie. Jacqueline houdt van sfeer, gezelligheid en shoppen, maar onder de oppervlakte is ze zeer gevoelig, beschermend en zeker niet op haar achterhoofd gevallen. Ze is berekenend en heeft vaak snel door wanneer er iets met iemand niet goed gaat. Heb je een plaatsje in haar hart, dan staat ze direct klaar om je te helpen. Of ze op tijd ziet wat er met Deborah en Gerard aan de hand is, en of ze hen kan helpen… dat zullen we zien in het voorjaar.

Bloedwijn en Gele Rozen was een zeer intense en bijzondere ervaring voor me. Mijn man vertolkt ook een rol in deze serie en ook onze kinderen hebben een klein aandeel in het verhaal gehad. Ook voor de kinderen natuurlijk een geweldig avontuur. Al moesten ze wel even wennen aan het feit dat papa en mama allebei een andere liefde hadden op de set. Gelukkig viel dit allemaal goed uit te leggen en zijn ze zelden boos op ons geworden.

In de afgelopen maanden heb ik door Bloedwijn en Gele Rozen veel nieuwe mensen leren kennen. Het was geweldig om te zien en te mogen meemaken hoe deze individuen elkaar leerden kennen. Er ontstond al heel snel een hechte groep, waarin gelachen en gehuild kon worden. Je kon rekenen op ieders steun en warmte. Na de intensieve draaidagen heb ik dan ook het gevoel dat ik er, naast mijn eigen familie, een extra familie heb bij gekregen.”

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Paula van Hout - Redactie

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *