Acute zorg in ziekenhuis Elkerliek gaat gewoon door

Ondanks het oplopende aantal corona-patiënten gaat in het Elkerliek de acute zorg, spoedoperaties, urgente en niet uitstelbare zorg, oncologische zorg en bevallingen gewoon door. Wel is veel planbare reguliere zorg, net als in andere ziekenhuizen, inmiddels afgeschaald en is het Elkerliek genoodzaakt een aantal niet urgente afspraken te verschuiven of om te zetten.

Als een afspraak komt te vervallen of wordt omgezet naar een telefonische of videoafspraak, dan neemt het Elkerliek zelf telefonisch contact op. Als mensen geen bericht krijgen, dan gaat de afspraak, behandeling of operatie vooralsnog gewoon door.

Patiënten worden verzocht niet te bellen over het wel of niet doorgaan van een afspraak. Zo blijft het ziekenhuis telefonisch bereikbaar voor patiënten voor wie het medisch belangrijk is om telefonisch te overleggen.

Bezoekers van het ziekenhuis moeten rekening houden met de bestaande maatregelen en om vooraf de online corona-screening in te vullen. Zo loopt bezoek aan het ziekenhuis soepel.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *