Albert Heijn Jan Linders in Mierlo-Hout feestelijk geopend

Vandaag opende de nieuwe Albert Heijn Jan Linders aan het Janssen & Fritsenplein in Mierlo-Hout. Naast veel nieuwe producten en services vinden klanten er ook het vertrouwde assortiment van Jan Linders en zien zij de bekende medewerkers terug. “Onze klanten zijn nieuwsgierig naar de vernieuwde winkel en kwamen meteen een kijkje nemen. Het was gezellig druk bij de opening”, vertelt supermarktmanager Pieter van den Oetelaar.

‘De Albert Heijn Jan Linders in Mierlo-Hout biedt het beste van twee werelden. Er is een groot versplein met een gevarieerd assortiment groente, fruit, verspakketten, maaltijden en vega(n) producten’, zo meldt de supermarkt. “Ook de bekende favorieten van ‘Onze Trots’, zoals Limburgse vlaaien, vloerbroden, vleeswaren, verse soepen, zuurvlees en koude schotels zijn er te vinden. Het bekroonde bierassortiment van Jan Linders heeft een mooie plek in de winkel. In de hal van de supermarkt zit een Gall & Gall. En er is nu ook een geldautomaat waar inwoners contant geld kunnen opnemen. Bovendien zijn in de winkel gloednieuwe zelfscankassa’s, waar klanten snel hun boodschappen kunnen afrekenen.”

Bovendien zijn in de winkel gloednieuwe zelfscankassa’s

Jan Linders Fonds

Ook als Albert Heijn blijft de winkel actief betrokken bij de buurt, onder andere door het Jan Linders Fonds. Iedere supermarkt kiest elk jaar een lokaal doel uit dat belangrijk is voor de omgeving. Net als voor de verbouwing steunt de winkel Minor Helmond. Zij hebben als doel het samenbrengen van jongeren (12-17 jaar) ten behoeve van sociale cohesie. De opbrengst is bestemd voor diverse activiteiten. Pieter van den Oetelaar: “Dit past goed bij onze wens om de persoonlijke supermarkt in de buurt te zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Ik weet zeker dat klanten bij ons met veel plezier boodschappen komen doen.”

Foto’s: Albert Heijn/The Arrows

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *