Alle boten Drakenboot Festival verkocht

Op 10 en 11 juni 2023 is het weer zover. Dan staat ‘de Knaal’ geheel in het teken van het Helmondse Drakenboot Festival. Op de zaterdag strijden de bedrijven om de prijzen, op zondag gaat het zoals gebruikelijk tussen de sportieve leden van de verenigingen en buurten.

Op zaterdag 10 juni gaan de bedrijventeams de strijd aan om de titel. Van 13.00 tot 20.00 uur wordt er gevaren in het centrum van Helmond, daarna vindt de prijsuitreiking plaats. Na afloop kun je tot middernacht genieten van een gezellige after-party met livemuziek in het Boathouse, dat voor iedereen vrij toegankelijk is.

Zondag is een gezellige familiedag, waarbij de (buurt)verenigingen en vriendengroepen het tegen elkaar opnemen. Van 11:00 uur tot 18:00 uur vinden de wedstrijden plaats, gevolgd door de prijsuitreiking. Aansluitend is er tot 21:00 uur een after-party met gezellige muziek in het Boathouse. En ook nu weer is het Boathouse de gehele dag voor iedereen vrij toegankelijk. Vanaf het Boathouse wordt verslag gedaan van de wedstrijden. In en nabij het Boathouse vind je voldoende horeca waar je tegen betaling drankjes, snacks en versnaperingen kunt krijgen.

Sponsorpakketten

Alle boten voor dit jaar zijn verkocht, zodat teams zich niet meer in kunnen schrijven. Dus heb je ‘de boot gemist’, wees gerust: volgend jaar krijg je opnieuw de kans. Wees er dan wel op tijd bij. Maar wil je als bedrijf toch goed in de schijnwerpers staan tijdens dit drukbezochte evenement met zo’n 25.000 bezoekers, en je steun betuigen, dan zijn er allerlei interessante sponsormogelijkheden beschikbaar. Ga hiervoor naar onze website www.drakenbootfestivalhelmond.nl/sponsor-pakketten.

Vrijwilliger worden

Ben je enthousiast geworden en wil je als vrijwilliger meedoen aan dit fantastische evenement? Dat kan ook. Meld je aan via www.drakenbootfestivalhelmond.nl/vrijwilliger.

Het Drakenboot Festival Helmond wordt georganiseerd door Rotaryclub Helmond-Regio. Het festival vindt plaats op zaterdag 10 juni en zondag 11 juni 2023, op het kanaal in het centrum van Helmond, gelegen aan het Burgemeester Geukerspark (Kanaaldijk Noord Oost). De toegang is helemaal gratis en je hebt geen tickets nodig.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *