Allereerste digitale Leer & Werk Markt Helmond

Op dinsdag 13 juli 2021 vindt de allereerste digitale Leer & Werk Markt plaats. Ook in de regio ziet Senzer personeelstekorten in verschillende sectoren. De kwalificaties van werkzoekenden sluiten niet altijd meer aan op de wensen van de werkgevers. De oplossing ligt volgens Senzer in het aantrekken van werkzoekenden met de juiste motivatie. Kennis kan vaak bijgeleerd worden. Vandaar dat Senzer, UWV, ROC ter AA en het Leerwerkloket Helmond-de Peel hun handen ineen hebben geslagen en de  online Leer & Werk Markt organiseren op 13 juli 2021.

Werkgevers zijn altijd op zoek naar gemotiveerd personeel. Vaak zijn ze bereid tijd te steken in een nieuwe medewerker door bijvoorbeeld het aanbieden van een opleiding, een certificaat, een praktijkverklaring, of door het bieden van extra begeleiding. Werkgevers kunnen hun bedrijf plus vacatures ‘in de etalage’ op de site van de Leer & Werk Markt zetten. Werkzoekenden kunnen zo inspiratie opdoen over werk, opleidingen, leerbanen én een kijkje in de keuken nemen bij bedrijven”, legt Senzer uit.

Het is ook mogelijk voor werkzoekenden om op een eenvoudige en informele manier te chatten met werkgevers uit te regio. Daarnaast kunnen werkzoekenden kledingadvies inwinnen voor tijdens sollicitaties en bestaat er de mogelijk om het CV op te frissen.

 Deelnemen Leer & Werk Markt

Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen op dinsdag 13 juli 2021 tussen 14.00 en 16.00 uur de digitale Leer & Werk Markt bezoeken via: https://leer-en-werkmarkt.nl/. Aanmelden vooraf is niet nodig. Via de site komt de geïnteresseerde meteen in de Leer & Werk Markt omgeving. Werkgevers en uitzendbureaus die geïnteresseerd zijn in deelname voor een volgende Leer & Werk Markt, kunnen contact opnemen met: Michael Kraaipoel UWV 06 – 11 34 73 78, Linda Koolhaas Senzer 06 – 43 98 26 08, of mailen naar info@leer-en-werkmarkt.nl.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *