Alles over de Kasteeltuinconcerten kun je vanaf 11 juli  te zien krijgen via DitisHelmond tv en via de DitisHelmond social media.

Het eerste Kasteeltuinconcert is op vrijdag 8 juli. Om de inwoners van Helmond op de hoogte te houden van alles over de Kasteeltuinconcerten komt DitisHelmond tv met een wekelijkse aflevering over de kasteeltuinconcerten. met interviews met de bands, de zwaaicam, kasteelpraat, alles over het concert en een vooruitblik op de komende week.

Vanaf 11 juli wordt je via DitisHelmond tv en social media op de hoogte gebracht van alles rondom de Kasteeltuinconcerten. Acht weken lang op vrijdag komen diverse bands optredens verzorgen op twee podia. Naast het programma op het hoofdpodium komt het Lokaal Talentenpodium dit jaar weer terug met een nieuwe naam: PodiumTwee. Dit podium is gericht voor lokale en regionale bands. Kom dus allen genieten van de gratis tuinconcerten in de kasteeltuin en volg DitisHelmond voor  informatie en de aftermovie. Voor de line-up neem HIER een kijkje.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Anja Donkers - Redactie

Anja Donkers DitisHelmond Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.