Anke de Vries van De Reddingsklos wint VriendenLoterij Passieprijs

Als dank voor de inzet van vrijwilliger Anke de Vries voor Reddingsbrigade de Reddingsklos, nomineerden collega-vrijwilligers haar voor de VriendenLoterij Passieprijs 2021. Dinsdagavond mocht ze de prijs in ontvangst nemen. Anke (40) zet zich voor de zwemvereniging in als penningmeester en administratieve alleskunner.

Waar de rest van de vrijwilligers vaak wekelijks op het zwembad te vinden zijn, houdt Anke zich vooral achter de schermen bezig. De uurtjes aan administratie die er voor haar ingaan, zijn er vele. De Reddingsklos wilde haar daarom graag in het zonnetje zetten. Vanaf afgelopen 1 januari konden organisaties met een vlogje vrijwilligers in hun organisatie individueel bedanken. Door dat vlogje te up loaden op bedankjevrijwilliger.nl maakte de supervrijwilliger gelijk kans op de VriendenLoterij Passieprijs. In totaal zijn er 200 bedankjes verstuurd. Bekijk Ankes bedankfilmpje op www.bedankjevrijwilliger.nl/inzendingen/1236.

Anke is blij met het ontvangen van de prijs, die tijdens de bestuursvergadering werd uitgereikt. Tot dat moment is het voor Anke een verrassing gebleven. “Ik ben sprakeloos”, zei ze. “Iedereen enorm bedankt voor de waardering en de motivatie.”

Nationale Vrijwilligersprijzen 2021

Vereniging NOV organiseert de Nationale Vrijwilligersprijzen met financiering van het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport en met de hulp van vrijwilligerscentrales en gemeenten in heel Nederland. De bedragen voor de landelijke- en lokale vrijwilligersprijs en de Passieprijzen worden beschikbaar gesteld door de VriendenLoterij. Het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport stelt alle filmproducties voor de genomineerden ter beschikking.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *