Annatheater heeft potje voor cursisten

Het Helmondse Annatheater heeft volgend jaar een potje voor kinderen die het cursusgeld niet kunnen betalen én niet in aanmerking komen bij Stichting Leergeld. Bovendien kunnen de kinderen in juni enkele gratis proeflessen volgen bij de Jeugdtheaterschool van het theater.

Speel je thuis wel eens dat je een popster, een held of de baas van de wereld bent? Kom dan eens toneelspelen in het Annatheater aan de Floreffestraat. Op 14 en 15 juni kun je gratis en geheel vrijblijvend een proefles volgen bij de Jeugdtheaterschool.

Misschien ontdek je dan wel dat er een heuse acteur in jou schuilt. Daar kwam ook de 10-jarige Indy achter: “Ik was best zenuwachtig voor de première. Maar wat was het keileuk en alles ging heel goed en vooral dat iedereen klapte op het einde en dat ze gingen staan. Dat wil ik elke dag wel!”

Wil je als ouder graag dat je kind toneelles gaat volgen bij Jeugdtheaterschool Annatheater, maar kun je geen contributie betalen? Neem dan contact met ons op, ook voor meer informatie. Dat kan via laviniagermano@annatheater.nl of telefonisch op 06-44369288. Alle lestijden vind je terug op de website van het Annatheater, www.annatheater.nl, rubriek ‘Jeugdtheaterschool’.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *