Annulering 55-jarig jubileumweekend CV De Ao-Kanters ’66

Door alle coronaperikelen is Carnavalsvereniging De Ao-Kanters ’66 genoodzaakt om het jubileumweekend helemaal te cancelen. De club bestaat dit jaar 55 jaar. Dit kon door Covid-19 niet gevierd worden, maar in 2022 zou toch weer een poging gedaan worden.

De bedoeling was om het jubileum in het weekend van 21 tot en met 23 januari 2022 te vieren. Met pijn in het hart en voor het tweede jaar op rij wordt het dus geannuleerd.

Als commissie en vereniging heeft de vereniging besloten om het 55-jarig jubileum nu dan ook te laten voor wat het is.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. Ik ben volledig arbeidsongeschikt. Ben vrijwilliger bij de Dierenambulance en bij Dit is Helmond. Voordeel hiervan is dat ik veel vanuit huis kan werken op dagen en tijden dat ik me goed voel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.