ANWB-winkel Helmond krijgt volledige restyling

De ANWB-winkel in Helmond aan de Markt 33, wordt verbouwd en krijgt een complete restyling. De winkel sluit hiervoor tijdelijk haar deuren op zondag 25 september. Vanaf zaterdag 1 oktober gaat de gerenoveerde ANWB-winkel weer open.

De nieuwe ANWB-winkel is fris, modern en ruimer opgezet om ANWB-leden en klanten nog beter van dienst te zijn. De wandelafdeling is vernieuwd en voorzien van een opvallende schoenenwand en een testbaan, zodat schoenen nog beter getest kunnen worden.

Leden en klanten vinden in de winkel alles om er lekker op uit te trekken – van stevige wandelschoenen tot fiets- en wandelkaarten, rugzakken, kleding en allerlei handige gadgets. Uiteraard kunnen zij ook in de winkel terecht voor informatie en advies over een verzekering, visumaanvraag of internationaal rijbewijs. ANWB-leden ontvangen op veel artikelen en diensten extra voordeel in de winkels en online.

Tijdens de werkzaamheden zijn de dichtstbijzijnde winkels in Eindhoven aan de Emmasingel 10 en winkelcentrum Woensel, daar kan iedereen terecht voor ANWB-producten, diensten en vragen. Kijk voor meer informatie op anwb.nl/winkel

 

DitisHelmond TV Ziggo kanaal 36 / KPN kanaal 1429 / Breedband Helmond kanaal 130 / TriNed kanaal 503 / Plinq IP tv zender 559 / Plinq TV kanaal 741 / T-Mobile kanaal 768
via website: https://ditishelmond.nl/

DitisHelmond Radio is te beluisteren via de Ether FM 107.2 MHz en via website: https://ditishelmond.nl/

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.