Artiest van de maand is Diede van den Heuvel, bekend van  K2 zoekt K3. Aaron van Dijsselbloem sprak met haar over haar dromen. Bij K2 zoekt K3 schopte ze het tot de finale. Ze komt uit een muzikale familie. Toen Diede 10 jaar was heeft ze meegedaan met Kinderen voor Kinderen songfestival. Dat was eigenlijk de start van haar carrière. Het begon heel klein in haar omgeving met optredens, maar na haar optreden als Anne Frank in theater de Rugte in Someren begon haar bekendheid te groeien.

Dit is vooral in België geëxplodeerd na haar deelname aan K2 zoekt K3. Ze kon in België niet meer zomaar over straat lopen zonder herkend te worden. Tijdens de opnames had ze Remy de Smet ontmoet en ze heeft samen met Remy het nummer ‘Nog Even’ opgenomen na het programma. Het is niet uitgesloten dat er nog een nummer samen met Remy komt in de toekomst. Maar Remy zit meer in de musicalwereld. Diede is een andere kant opgegaan, ze treedt vooral solo op of met haar band.

Ze vindt het heel jammer dat ze de opname van bijvoorbeeld het nummer ‘Waterval’ samen met Hanne en Marthe niet meer kan bekijken. Dit nummer moesten alle finalisten van het programma K2 zoekt K3 opnemen met Hanne en Marthe, zodat het nummer direct na de finale kon worden uitgebracht met de winnares.

Diede vertelt dat ze het liefste iedere dag op een podium voor publiek staat, maar het opnemen van de clip bij een nummer vindt ze ook geweldig. Haar grote voorbeeld is Maan, maar Emma Heesters vindt ze ook geweldig. Op haar Youtube-kanaal staan naast haar eigen nummers ook covers van onder andere Danique Graanoogst

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij DitisHelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.