Artiest van de maand november is de band Forre Sterra. Aaron spreekt met twee bandleden, de broers Milan en Lennert Klaui. Samen met Mike Huijbregts vormen zij de band Forre Sterra.

De naam is verzonnen op basis van de naam van een kasteel uit de film “Brief van een koning”. Ze zijn een Helmondse band noemt zich een Britpop/Indierock band, ze zijn beïnvloed door the Beatles, the Kinks. Ze spelen hun eigen werk.

Door emails rond te sturen naar allerlei festivals kregen ze een uitnodiging om te spelen op het Eurosjopper Festival in Lierop. Er was daar een band uitgevallen en door een verandering  in de line-up kwamen ze terecht op het hoofdpodium.

In Helmond traden ze op bij “Gluren bij de buren”. Lennart had een mailtje gestuurd naar de organisatie en ze werden gekoppeld aan iemand die zijn tuin beschikbaar stelde. Het was een fantastische sfeer en er was een direct contact met publiek.

Forre Sterra is actief op Instagram, Facebook en ze hebben ook een website. Ook staan ze op Spotify. Je hoeft alleen maar Forre Sterra  in te typen en je vindt ze vanzelf

 

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Regina Blok - Redactie

Regina Blok Redacteur DitisHelmond Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. Ik ben volledig arbeidsongeschikt. Ben vrijwilliger bij de Dierenambulance en bij Dit is Helmond. Voordeel hiervan is dat ik veel vanuit huis kan werken op dagen en tijden dat ik me goed voel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.