De Artiest van de Maand juni is Glenn van Dooren. In gesprek met presentator Aaron Dijstelbloem praat hij over de start van zijn carrière in de voetbalkantine, optredens in café de Engel en over hoe hij als broekie de muziekwereld instapte.

Het enthousiasme van Glenn spat van het scherm als hij begint te vertellen over zijn eerste stappen als zanger van het levenslied. Hij vertelt over zijn deelname aan talentenjachten en het behalen van de finaleplaats bij ‘0492 The Voice’ in 2015.

Daarnaast gaat de artiest dieper in op zijn deelname aan de SBS6-talentenjacht ‘Bloed, Zweet en Tranen’. Na afloop van dat televisieprogramma ging hij samenwerken met Frank van Etten en kwam zijn carrière beter van de grond.

Bekend gezicht
Van Dooren ging door met talentenjachten, maar kreeg steeds meer losse optredens. Dankzij zijn cover van ‘Liever dan lief’ van Doe Maar werd Glenn een steeds bekender gezicht in het evenementencircuit.

De kersverse Artiest van de Maand bracht twee maanden geleden de single  ‘Als ik maar bij jou ben’ uit. Glenn van Dooren is te vinden op Facebook, Instagram en YouTube. en alle andere sociale media.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Ivo Mikkers - Redactie

Ivo Mikkers Redactie ondersteuning DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *