Asfalt komt omhoog op N270: ‘gevaarlijke situaties’

Op de N270 tussen Helmond en Deurne is vanmiddag asfalt omhooggekomen. Dat gebeurde ter hoogte van het Rijtven. Het zorgt momenteel voor langzaam rijdend verkeer en opstoppingen. Tegelijk ontstonden er gevaarlijke situaties voor de automobilisten.

Er ontstonden vanmiddag verschillende gevaarlijke situaties door het omhoog komende asfalt, zo berichtten diverse automobilisten op onze Facebookpagina. Zo meldde één bestuurder: “Echt opletten! Ik ben er overheen gereden toen ik weer naar huis reed. Maar je kan er echt niet hard overheen. En je ziet pas echt heel laat dat het omhoog komt.”

Uit voorzorg is de hele weg inmiddels afgesloten.

De komende twee weken vinden er werkzaamheden plaats aan de N270, de weg die ook wel bekend staat als ‘dodenweg’. De provincie wil graag de verkeersveiligheid op en rond de N270 verbeteren. Daarom voert de provincie de komende weekenden werkzaamheden uit aan deze weg. De N270 van/naar Deurne tussen de Raktseweg en de Binderendreef is dan afgesloten. Het verkeer wordt tijdens die periode omgeleid via de N279, Deurneseweg en Binderendreef.

Bij de werkzaamheden wordt in opdracht van de provincie het beton gerepareerd. De werkzaamheden vinden bewust plaats rondom de weekenden en ’s nachts, om de overlast te minimaliseren. Vandaag vonden er voorbereidingen plaats voor die werkzaamheden.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond John Janssen - Redactie

Eindredacteur Dit is Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *