Het was op  woensdagmiddag 3 augustus weer lekker warm maar daar merkten de kinderen in de Rijpelroets helemaal niets van. Er werd in de speeltuin een beachparty georganiseerd.

Tijdens deze beachparty was het spelen met water en op de waterglijbaan een groot feest. Grote bakken water stonden klaar voor de kinderen om mee te spetteren en te spatteren en op de glijbaan was het een en al genieten. De ouders zaten lekker in de luwte van het terras en overal waren er parasols neergezet. Vooral de kinderen werden verwend. Ze konden via een beachpas genieten van een zak chips, een lekker ijsje of een cocktail, al was dit natuurlijk niet met alcohol.

Deze beachparty duurde bij uitzondering extra lang. Normaliter is de speeltuin open van 13.00 uur tot 17.00 uur maar dit keer bleef hij vanwege het feestje open tot 20.30 uur. En omdat het ietwat afkoelde in de vroege avond was het erg goed vertoeven op het terras. Er was zelfs een gezin die slim in de speeltuin bleef eten. Zij gingen thuis niet eerst eten maar bestelden gewoon een pizza bij de pizzeria. En in alle rust en stilte zaten zij lekker te eten aan de tafels.

Het was in ieder geval weer een goed initiatief  van de speeltuin en wie weet organiseren zij nog meer leuke dingen in de vakantie. Hou in ieder geval hun site in de gaten.

Verslag en fotografie: Hans Choufoer

Alle foto’s zijn met toestemming gemaakt.

Tip de redactie

Ditishelmond.nl

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@ditishelmond.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door DitisHelmond Hans Choufoer - Redactie

Redacteur - Foto-journalist bij DitisHelmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.