Bedrijf P.G. Kuijpers en Zonen uit Helmond finalist Koning Willem I Prijs

Technisch dienstverlener P.G. Kuijpers & Zonen uit Helmond is een van de kanshebbers op de Koning Willem I Prijs 2020 in de categorie Duurzaam Ondernemerschap. De jury: ,,P.G. Kuijpers & Zonen staat bekend als familiebedrijf en zet zich in voor energie neutrale installaties om zo gezondere werkomgevingen te realiseren.”  

De jury bestaat uit prominenten uit het Nederlandse bedrijfsleven met als erevoorzitter Koningin Máxima. Negen finalisten zijn gekozen in de categorieën Grootbedrijf, MKB en Duurzaam Ondernemerschap. De prijsuitreiking is op 25 november.

De Koning Willem I Prijs is de ‘Oscar van het Nederlandse bedrijfsleven’ die tweejaarlijks wordt toegekend aan een Grootbedrijf, een bedrijf uit het MKB en een bedrijf dat focust op Duurzaam Ondernemerschap. De komende weken bepaalt de jury wie zich winnaar mag noemen in elk van de drie categorieën.

Overige finalisten

De overige finalisten voor de KWI Prijs 2020 Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap zijn Gulpener Bierbrouwerij uit Gulpen en Tony’s Chocolonely uit Amsterdam. In de categorie MKB zijn de genomineerden Anthura, Von Gahlen en Van Raam. In de categorie Grootbedrijf zijn dit AWL, CSU Groep B.V. en Dura Vermeer.

Foto: Koning Willem I Stichting

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur DitisHelmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *