Anytime Fitness Mierlo-Hout

Altijd open: het gemak van een 24-uurs fitness centrum.
Bij Anytime Fitness Mierlo-Hout combineren wij jouw druk schema en levensstijl. Met een Anytime Fitness lidmaatschap kun je op elk moment van de dag of nacht trainen door gebruik te maken van jouw eigen toegangs-sleutel! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar geopend. Excuses zijn niet langer meer mogelijk!

Betaalbare lidmaatschappen in Mierlo-Hout.
Het kost niet veel om jouw fitnessdoelen te bereiken bij Anytime Fitness Mierlo-Hout. Met geweldige nieuwe apparatuur, de ondersteuning en aanmoediging van ons team krijg je veel meer waar voor je geld! Kom straks gezellig eens langs voor een rondleiding, zodat je het met eigen ogen kan zien!

Alles wat je nodig hebt, alles wat je wilt: 24-uurs fitness mogelijkheden.
Bij Anytime Fitness Mierlo-Hout vind je ongelofelijke voorzieningen en veel meer!. Onze clubs zijn uitgerust met de essentiële elementen voor een perfecte training. Onze fitness apparatuur is de beste in de industrie en zelf blijven wij constant up-to-date over de nieuwste ontwikkelingen en technologie! Wij bieden een grote verscheidenheid aan cardio, kracht en free weight apparatuur om er voor te zorgen dat jij de best mogelijke workout ervaart. Om je te helpen bij het starten, ontvangt elk nieuw lid tevens een GRATIS persoonlijk fitness startprogramma het programma is altijd op maat gemaakt.

Eén lidmaatschap voor elke club!
Bij Anytime Fitness zijn wij trots om jou het voordeel van een wereldwijd lidmaatschap te bieden, beter bekend als Anywhere Club Access. Dit geeft jou het voordeel om duizenden clubs ter wereld te kunnen bezoeken voor de prijs van een gewoon standaard lidmaatschap.