Bakkerij Vedder

Bakkerij Vedder:

Geboren in het meel

Bart en Evert zijn broers en zijn beide geboren “in de bakkerij” van hun ouders aan de Kerkstraat in Deurne. Ze zijn opgegroeid in het ambacht van de bakkers en tussen het meel van de molenaars. Het is dus niet vreemd dat bij Bart en Evert het bakkersbloed door de aderen stroomt.

Bakkersopleiding voor Consumptieve Beroepen

Bart volgde zijn bakkersopleiding bij de School voor Consumptieve Beroepen in Eindhoven en heeft zich in zowel brood als banket gespecialiseerd. Na de opleiding is hij op 16-jarige leeftijd in het bedrijf aan de slag gegaan. Door de jaren heen heeft Bart de algehele leiding van het bedrijf op zich genomen.

Bart trouwt met Marieke

Bart trouwt in 2001 met Marieke en samen hebben zij twee dochters; Sophie (2003) en Charlotte (2004). Marieke is werkzaam in het bedrijf en houdt zich bezig met Marketing & Organisatie.

Evert naar de bakkersrichting in Deurne

Evert volgt de bakkersrichting in Deurne en stort zich op 17-jarige leeftijd in de praktijk bij het familiebedrijf. Hij heeft zich in eerste instantie in de Banketafdeling verdiept. Daarna heeft hij de Broodbakkerij onder zijn hoede genomen, waar hij met het team broodbakkers dagelijks zorgt voor heerlijk vers ambachtsbrood.

Evert trouwt in 1997 met Helga en zij worden trotse ouders van een dochter, Jesse (1998) en een zoon Roy (2000). Helga is als verkoopster een bekend gezicht in de winkel in Liessel.