Basisschool De Rank

Met plezier naar school

Als ouder wilt u dat uw kind bij de juiste school terecht komt. Heel begrijpelijk. Een basisschool is een belangrijk stuk in het leven van kinderen en ouders.

Op de Rank krijgen onze leerlingen de vrijheid om te groeien, zodat zij de samenleving met (zelf)vertrouwen tegemoet gaan. Ze leren onder andere sociaal vaardig en communicatief vaardig te zijn. Zij zijn zelfredzaam, verantwoordelijk en durven keuzes te maken.

Zij hebben een onderzoekende houding en gaan respectvol om met de medemens. Ons doel is dat ze als waardevol persoon de school verlaten om goed toegerust het voortgezet onderwijs in te gaan.

Onze visie

Samen het beste onderwijs maken. Daar zetten wij van christelijke basisschool De Rank ons voor in samen met de leerlingen en leerkrachten. Om er zo een gezellige sfeer van te maken. Wij zijn van mening dat ons onderwijs beter kan worden door dit in de groepen beter op elkaar aan te sluiten.

Wilt u meer weten over het onderwijs van De Rank? U kunt gerust contact met de directeur opnemen. Maak een afspraak en ontvang informatie over de school met daarbij een bezichtiging om een goede indruk van onze school te krijgen. U bent in elk geval van harte welkom.