Deelen Stoffen & Gordijnen

De winkel die vele modebewuste doe-het-zelvers hun hart op hol doet slaan. Bij Deelen Stoffen & Gordijnen vindt u alles op het gebied van zelf-maak-mode en raambekleding.

Zo bieden wij u steeds weer de nieuwste modestoffen, meubelstoffen en decoratiestoffen tegen de scherpste prijzen; bijvoorbeeld onze duizenden meters stoffen voor slechts€1,50 en €2,50 per meter, hier kan geen stoffenbeurs of markt tegen op! Onze trots is ons enorm aanbod fournituren tegen ongekend lage prijzen u kunt hierbij denken aan onder andere; naaibenodigdheden, reparatiemateriaal, gespen, sluitingen, knopen en duizenden meters band, kant, lint, franje, goud en zilver gallon.

Ook voor Raambekleding kunt u bij hen terecht.

Stof of systeem, kleurrijk of rustig, trendy of basic een ding is zeker raambekleding zijn de sfeermakers in huis! Deelen Stoffen & Gordijnen heeft het grootste aanbod, duizenden meters gordijnstoffen op voorraad, in ‘tig’ kleuren, heel veel dessins, transparante en dichte kwaliteiten. Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen? Overdag de zon kunnen weren met een van onze trendy systemen zoals een duo-rolgordijn, plissé, lamellen of paneelgordijn? Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en razend snel op maat gemaakt en geleverd. Zelf maken kan natuurlijk ook u krijgt van ons band en haken GRATIS!. Ons deskundig personeel helpt u graag met collectie- en trendadvies om het kiezen van de juiste raambekleding zo makkelijk mogelijk te maken. Veel stoffen zijn trouwens ook geschikt voor kussens, embrasses, plaids en poefs. Ook hebben wij meubelstoffen om een interieur compleet te maken, zodat het een mooi geheel wordt.