Eindhovens Dagblad - Helmond

Eindhovens Dagblad is uitgever van een van de regionale ochtendbladen van Nederland: het ED. Dagelijks rollen er gemiddeld ruim 120.000 dagbladen van onze persen in Best.

Het ED brengt u dagelijks het regionale, nationale en internationale nieuws thuis, zodat u op de hoogte blijft van al het belangrijke wereldnieuws en het nieuws uit uw directe leefomgeving. Vijf verschillende versies van de krant maken het nieuws op maat. Naast het actuele nieuws geeft het ED u verdieping, door de fascinerende achtergrondverhalen en verslaggeving over boeiende thema’s zoals wonen, gezondheid, reizen, economie, sport en cultuur.

ED online

Naast de krant brengt het Eindhovens Dagblad het nieuws ook online. Op de website ed.nl staat een selectie van het nieuws van alle edities van het dagblad, het laatste regionale nieuws, aangevuld met actuele informatie, zoals weerberichten, filenieuws, uitgaan, sport, etc. Via ed.nl kunt u artikelen uit het archief vinden, uw mening geven, meedoen aan lezersacties of producten van de krant bestellen in de webwinkel. Ook kunt u zich abonneren op een van de e-mailnieuwsbrieven van het ED. U ontvangt dan dagelijks automatisch het nieuws in uw mailbox.

ED-app

U kunt de krant ook lezen via een app. De ED-app is beschikbaar voor zowel smartphones als tablets. Verder kunt u de digitale variant van de krant lezen als E-paper.