Gastouderbureau Madeleintje

Voordelige, professionele en persoonlijke kinderopvang

Zoekt u een professienele gastouder die spettert van enthousiasme, knettergek is op kinderen en waarbij uw kind echt gezien wordt en zichzelf kan zijn, dan bent u bij Gastouderbureau Madeleintje aan het juiste adres.
We bieden gastouderopvang in verschillende regio’s binnen Nederland.

Wat ook niet onbelangrijk is dat Gastouderbureau Madeleintje voordelige gastouderopvang aanbied met hoge kwaliteit en veel persoonlijke aandacht!

Gastouderbureau Madeleintje bemiddelt tussen professionele gastouders en ouders die opvang zoeken voor hun kind. Ook begeleidt Madeleintje de gastouder, ouders en het kind gedurende de opvangperiode. Bij gastouderopvang staat de individuele aandacht en huiselijke sfeer centraal. Er wordt door professionele gastouders bij u of de gastouder thuis kinderopvang geboden. De thuissituatie wordt hiermee optimaal nagebootst. Bovendien voldoen onze gastouders aan de gestelde kwaliteitseisen.

Bij Gastouderbureau Madeleintje staat het belang van het kind voorop. Ieder kind is een uniek persoon en heeft een eigen tempo van ontwikkelen. Het karakter en vermogen van een kind zullen bij ons altijd gerespecteerd worden. Een kind moet serieus genomen worden. Het is er van nature op uit om te ontdekken en te onderzoeken. Dat is het proces van leren. Ieder kind doet dat op zijn eigen manier, zal dat op zijn eigen manier verwerken en moet hiervoor de ruimte krijgen.

Via de dagindeling en de activiteiten die daarbij horen, zal elk kind de kans krijgen zich als eigen persoon te ontwikkelen en zijn/haar eigen fantasie te gebruiken. De gastouder die aangesloten is bij Gastouderbureau Madeleintje zal de kinderen blijven stimuleren, maar zal daarbij nooit de eigenheid van het kind uit het oog verliezen. Het ene kind zal meer behoefte hebben aan stimulatie, afwisseling of uitdaging dan het andere kind. Dit zal in acht genomen worden en als uitgangspunt dienen tijdens de opvang van het kind. Een kind moet de mogelijkheid krijgen om uit te groeien tot een evenwichtig, zelfstandig en uniek persoon met respect voor anderen en zichzelf. Gastouderbureau Madeleintje helpt hierbij door haar gastouders pedagogische begeleiding, advies, cursussen en nog meer extra’s te geven. Want ook gastouders moeten kunnen groeien en bloeien in het mooiste beroep waar we trots op zijn.

Ook organiseren we regelmtig leuke uitjes en evenementen voor de aangesloten gastouders, ouders en kindjes.

U betaald bij ons voor de bureaukosten een minimum van 42 euro (voor het eerste kindje) en een maximaal van 52 euro per gezin per maand. Inschrijven is geheel kosteloos!

Voor meer informatie kijk gerust op de website van Madeleintje, www.madeleintje.nl .
U mag ook altijd vrijblijvend bellen: 06-39403946 of een email sturen naar info@madeleintje.nl
www.madeleintje.nl