Glaspunt

Glaszetter Helmond

In Helmond en omgeving heeft Glaspunt in de afgelopen zes maanden al 3150 ruiten vervangen.

Heeft u glasschade in Helmond? Bel dan direct met Glaspunt!

Meer dan 25 jaar ervaring
Gegarandeerd de hoogste kwaliteit
15 jaar garantie op dubbel glas inclusief montage
24 uurs glasservice
Snelle levertijden
Scherpe prijzen

Neem contact op met de glasspecialist in Helmond:

Boek direct uw glaszetter in Helmond

Snel en vrijblijvend een glaszetter op uw locatie

Onze glaszetters in Helmond staan 24 uur per dag voor u klaar!

U kunt ons altijd vragen om advies, dit kan telefonisch, maar we kunnen ook altijd bij u langskomen om u zo goed mogelijk advies op maat te geven. We hebben een groot assortiment. Naast enkelglas hebben wij veiligheidsglas, dubbelglas, driedubbelglas, maar bijvoorbeeld ook glas in lood.

Wilt u graag een unieke uitstraling van uw ramen dan is glas in lood de perfecte manier om dat voor elkaar te krijgen. Het glas in lood geeft uw woning een uniek karakter en naast ontwerpen die al bestaan is het zelfs mogelijk om uw geheel eigen ontwerp te laten maken. De keuze is eindeloos.

Ons vakmanschap

Wij van Glaspunt staan voor ons vakmanschap. Al onze medewerkers zijn vakmannen of vakvrouwen. We leiden het gehele jaar door onze mensen op door zowel interne als externe opleidingsinstanties. De ervaren generatie binnen ons team speelt hier tevens een grote rol in. Zij kunnen op de werkvloer hun unieke kennis en ervaring doorgeven aan de jongere generaties. We vinden het belangrijk dat voor onze mensen en voor het proces van glas zetten het gehele ordertraject inzichtelijk is. We laten hierom elke medewerker de verschillende onderdelen van het bedrijfsproces doorlopen. De medewerkers zullen dus aan de slag gaan op locatie, maar ook lopen zij een dagje mee met de administratieve tak van onze organisatie. Op die manier wordt de betrokkenheid van de werknemers vergroot en dit stimuleert de motivatie alsmede de groei in het vakmanschap.

Glaszetter aan het woord

Tim, glaszetter in Helmond: “Ik werk nog niet heel lang bij Glaspunt, maar ik heb al zoveel geleerd in korte tijd. Het systeem dat Glaspunt hanteert waarbij we gedurende onze opleiding meelopen met alle verschillende onderdelen van het bedrijf vind ik heel prettig. Naast het werken als glaszetter begrijp ik nu het totaalplaatje van het bedrijf. Ik ben iemand die graag wil leren en onder begeleiding van mijn oudere collega’s denk ik dat ik heel ver kan komen binnen glaspunt. Ook de klanten die ik help geven me zo’n goed gevoel over het werk dat ik doe. Ik ga elke dag met plezier aan het werk.”

Zit u met glasschade maar woont u niet in Helmond? Geen probleem, we zijn ook werkzaam in de regio rondom Helmond. Indien u in Aarle-Rixtel, Asten, Bakel, Beek en Donk, Deurne, Gemert, Lieshout of Mierlo woont kunt u ons ook gerust bellen!