Hondenkapsalon 't Höfke

Hondenkapsalon ‘t Höfke is al meer dan 30 jaar een begrip in de Rijpelberg, Helmond en zelfs omstreken.

De juiste vachtverzorging voor uw hond is ontzettend belangrijk. Uw voorkomt hiermee, dat de vacht gaat klitten en in het ergste geval gaat vervilten. De huid verstikt dan en kan veel irritatie en andere klachten geven. Door een juiste verzorging van de hond is het ook mogelijk om eventuele problemen tijdig te herkennen, zoals wondjes, teken of bijvoorbeeld tandsteen. Een bezoek aan de dierenarts kan hiermee worden voorkomen. En uiteindelijk voelt de hond zich ook het meest comfortabel met een gezonde vacht.

U kunt bij Hondenkapsalon ‘t Höfke met kleine en middelgrote honden terecht voor een volledige behandeling.

Uiteraard knippen, scheren en wassen, maar ook nagels knippen, oorreiniging of reiniging van de anaalklieren.
Ook is er de mogelijkheid om puppy’s alvast kennis te laten maken met een trimsalon en vachtverzorging. Dit is belangrijk voor de socialisering van de hond om in de toekomst stress en angst te voorkomen.
Heeft u specifieke vragen? Dan kunt u altijd rekenen op een passend advies.

Eigenaar en trimmer André van der Kruissen heeft de liefde voor het vak gevonden, nadat hij bij de fokker leerde hoe hij de eerste 2 onvergetelijke Schnauzers moest trimmen: Nena en Wanda. Inmiddels zijn we 12 Schnauzers en flink wat jaren verder en het trimmen doet hij nog altijd met veel plezier.
Na het behalen van zijn diploma’s heeft hij zijn eigen trimsalon opgezet aan huis. Hiervoor heeft hij zijn eigen trimtafel en bad ontworpen, zodat deze volledig aan alle wensen kunnen worden aangepast.

Bent u op zoek naar een volledige en liefdevolle behandeling van uw hond, bezoek dan eens onze website www.hondenkapsalonhethofke.nl of bel: 0492 51 37 82

Deze trimsalon is aangesloten bij de ABHB en beschikt over een certificaat EHBO voor dieren.