Inclusief Restaurant

Over Inclusief Restaurant:

Inclusief staat voor een laagdrempelige eet- en vergadergelegenheid waar iedereen welkom is. Een plek waar eten, drinken, vergaderen en ontmoeten centraal staat. U bent welkom bij ons wanneer u gezellig en betaalbaar wilt dineren. Daarnaast bieden we u ook aantrekkelijke vergaderarrangementen en een praktische broodjesservice. En u kunt bij ons terecht als u iets te vieren heeft.

Inclusief is onderdeel van het arbeidsintegratiebedrijf Atlant Groep. Personen met een afstand tot de arbeidsmarkt doen bij Inclusief werkervaring op onder professionele begeleiding van gecertificeerde leermeesters Horeca. Op die manier kunnen ze doorgroeien naar een baan in het reguliere bedrijfsleven.

Bijzonder team

Of u nu komt om te eten, te vergaderen of te ontmoeten: de enthousiaste medewerkers van Inclusief staan voor u klaar! Naast enthousiast zijn ze ook bijzonder, want het merendeel heeft een zekere afstand tot de arbeidsmarkt. Leren, werken en meedoen staan dan ook centraal. Bij Inclusief leren ze de fijne kneepjes van het horecavak en doen ze tegelijkertijd werkervaring op, zodat ze hiermee hun kansen op de arbeidsmarkt vergroten!