Johnny Swinkels Bouwservice

Johnny Swinkels Bouwservice is genoemd naar oprichter en eigenaar Johnny Swinkels.

Hij startte deze onderneming na jarenlang ervaring te hebben opgedaan met diverse werkzaamheden in de bouwsector. Inmiddels is Johnny Swinkels Bouwservice uitgegroeid tot een veelzijdig bouwbedrijf met een brede ervaring op diverse vlakken. We hebben reeds een breed scala aan verbouwingsklussen, onderhoudswerkzaamheden, nieuwbouw en renovatieprojecten uitgevoerd, zowel bij particulieren als bedrijven.

Met een vast aanspreekpunt op het te uitvoeren project, realiseren wij met allround vakmensen alle voorkomende werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schilders, stukadoors, installateurs en dakdekkers. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw project wordt opgeleverd met het hoogste kwaliteitsniveau!

Een aantal werkzaamheden die Johnny Swinkels Bouwservice kan verrichten zijn:

  • Nieuwbouw: woning en/of garage.
  • Aanbouw: woonruimte vergroten denk hierbij aan een erker, tuinkamer of een bijkeuken.
  • Verbouwing:  indeling van het huis veranderen denk hierbij aan muren weghalen of verplaatsen, een badkamer, dakkapel, dakraam, lichtkoepel of een vloer eruit breken voor bijvoorbeeld een vloerverwarming.
  • Onderhoud: oude kozijnen vervangen door nieuwe kozijnen, dak en goot lijsten vernieuwen, isoleren van een dak van binnen of van buiten, nieuwe deuren, architraaf en plinten, e.d.

Kortom het adres voor al uw bouwwerkzaamheden.