Kaldi Helmond

Ontdek de heerlijke smaken van koffie en thee. Proef deze ter plekke in de winkel of op het terras en neem jouw favoriete smaak mee naar huis. Daar kom je voor bij Kaldi Helmond, gevestigd in het centrum aan de Oude Aa 8.
Meest vertrouwde plek voor koffie & thee in Helmond

Ingrid de Groot, eigenaar van Kaldi Helmond, streeft ernaar om haar gasten een gezellig moment te bieden. Ingrid creëert de meest vertrouwde plek in Helmond waar je voor een kop koffie of thee komt, die je daarna ook thuis nog lekker kunt drinken. Ze biedt daarbij ook leuke cadeauverpakkingen aan, ideaal voor een creatief cadeau voor verjaardag, feestje of andere gelegenheid.

Prachtig terras
Op mooie dagen kun je bij Kaldi Helmond heerlijk genieten van het ruime terras dat de winkel biedt. Onder de plataan, die als natuurlijke parasol fungeert, kun je heerlijk genieten van een kop koffie of thee met iets lekkers erbij.

Advies bij de aankoop van een koffiemachine
Ingrid kan je alles vertellen over de verschillende koffies en thee (en hun herkomst) en zoekt samen met jou de smaak die het beste bij jou past. Naast de topkwaliteit koffie en thee ben je bij Kaldi Helmond ook aan het juiste adres voor de aankoop van een nieuwe koffiemachine en accessoires. Ingrid adviseert je en biedt ook onderhoud aan je koffiemachine.