Kinderdagverblijf Okapi Helmond Brouwhuis

Kinderdagverblijf Okapi is gelegen in de wijk Brouwhuis in Helmond.

Uit het onderzoek klanttevredenheid van Spring (2012) kwam dit kleine en huiselijke kinderdagverblijf met een 8,8 als beste locatie van Spring uit de bus! Er zijn drie groepen. Kinderen van 0 tot 4 jaar zijn hier van harte welkom. Het team bestaat uit 15 enthousiaste pedagogisch medewerkers, die bekend zijn met vrijwel alle kinderen en ouders.

De inrichting van de groepen is afgestemd op de leeftijd en belevingswereld van uw kind. Er worden regelmatig 3+ activiteiten aangeboden bij de BSO of peuterspeelzaal. De centrale ligging van het kinderdagverblijf is ideaal voor kleine uitstapjes. Het centrum, de bibliotheek, het park, het is allemaal op loop-afstand.

Het buitenterrein van de locatie is ingericht volgens de visie van het natuurlijk buiten spelen. Er zijn veel speelaanleidingen zonder al te veel speeltoestellen. Door het gebruik van natuurlijke materialen en een duidelijke routing en sturing is de buitenruimte een veilige, uitdagende en spannende omgeving voor de kinderen. Ons motto: een dag niet buiten gespeeld is een dag niet geleefd!