Loopschool Helmond

Over Loopschool Helmond Eefje:

Ik ben Eefje (Swinkels) – van Mourik, geboren in augustus 1975 en sport is mijn passie, atletiek in het bijzonder.

Al vanaf mijn 10e jaar beoefen ik deze sport, niet onverdienstelijk. In mijn jongere jaren heb ik deze sport beoefend als 7-kampster en later ben ik me gaan specialiseren op de sprint (100m, 200m en 400m met of zonder horden). Na het behalen van 13 medailles tijdens de Nederlandse Kampioenschappen (waarvan 2 brons 8 zilver en 3 goud) is mijn deelname aan de verschillende Europacupwedstrijden met de Nederlandse estafetteploeg één van mijn hoogtepunten. In 2011 was mijn doel het verbeteren van het Nederlands record op de 400m horden. Daarna het verbreken van het Nederlands record 7-kamp. Het volgende doel is het Nederlands record op de 5-kamp.

Als atleet en atletiektrainer heb ik veel kennis vergaart door het behalen van verschillende diploma’s binnen de Atletiekunie en het uitwisselen van kennis met atleten en trainers. Ook het bijwonen van verschillende bijscholingen en seminars hebben mijn kennis de afgelopen jaren enorm verbreed.

Ik vind het ontzettend leuk om andere personen sportief te verbeteren en te motiveren met het behalen van hun eigen doelen. Dat kan variëren van het bewegen met kinderen tot het verbeteren van de looptechniek en snelheid van een topsporter!