Lopersgroep Brandevoort

Lopersgroep Brandevoort is op 15 mei 2012 van start gegaan. Het is een leuke, sportieve en gezellige lopersgroep, waar eenieder aan zijn trekken kan komen, zowel de sportieve recreant als de prestatieve loper!

Hardlopen

Lopersgroep Brandevoort biedt drie keer per week hardlooptrainingen aan voor alle typen lopers. Van relatieve beginners tot prestatieve lopers: iedereen komt bij onze lopersgroep aan zijn trekken. Er wordt getraind in vijf verschillende groepen/niveaus. Al trainend kun je toewerken naar diverse loopevenementen.

Fun-to-Run

Twee maal per jaar organiseert Lopersgroep Brandevoort het trainingsprogramma ‘Fun-to-Run’. Hierbij worden beginnende lopers en oud-lopers, die weer willen starten met hardlopen, op een verantwoorde manier in zeven weken tijd klaargestoomd om een afstand van drie kilometer aaneen te kunnen hardlopen. Na deze periode kan men een programma volgen om door te groeien naar een afstand van vijf kilometer. Hierna kan men instromen in het reguliere trainingsprogramma voor het hardlopen.

Wandelen

Vanaf 1 april 2015 biedt Lopersgroep Brandevoort eenmaal per week, op woensdagochtend, wandeltrainingen aan. De trainingen starten om 9.15 uur en duren tot uiterlijk 11.30 uur. Startlocatie: Sportpark Brandevoort. Er wordt getraind op twee niveaus: een groep die in een tempo van 5 km/uur wandelt (deze groep wandelt een afstand van ca. 8 km) en een groep die een tempo van 6 km/uur aanhoudt (deze groep wandelt een afstand van ca. 12 km).

We werken samen met SSBB (Stichting Sporten & Bewegen Brandevoort) en hebben onze thuisbasis op Sportpark Brandevoort. Momenteel telt de lopersgroep zo’n 150 actieve leden. Lijkt hardlopen jou ook wel wat, kom dan gewoon eens een kijkje nemen op de trainingsdagen!