Loro blonyo door Tri Susilah

Mijn naam is Tri Susilah, koken is mijn absolute passie. Ik ben Indonesische en gespecialiseerd in de authentieke Indonesische keuken. Samen met mijn man, Frans van Wessel en zijn broer , Andy van Wessel zijn wij Loro Blonyo.
Onze filosofie is simpel:
  • Ik gebruik alleen verse ingrediënten, geen kant en klare mix of smaakversterkers
  • Ik bezuinig niet op ingrediënten, alles moet van top kwaliteit zijn
  • Alles wordt op de dag van levering gekookt en ik houd geen voorraad bij van gereed product
  • Mijn prijzen moeten betaalbaar zijn/blijven.
  • Gasten/klanten worden behandeld als familie die komt eten.
Geboren in Sumatra (provincie Lampung) en opgegroeid in Yogyakarta (Java) is mijn smaak palet een mix van Sumatra (pittig) en Java (zoet). Dit proef je dan ook terug in mijn gerechten, niet super pittig maar wel een goede smaak.
Op dit moment werken we alleen op bestelling, op die manier kunnen we altijd verse gerechten en snacks aanbieden. Normaal gesproken hebben we een dagmenu van woensdag t/m zaterdag waarbij we wekelijks nieuwe menu’s aanbieden om zo veel mogelijk variatie te kunnen aanbieden.