Makelaar van Santvoort

Makelaar van Santvoort Helmond

Heerlijk wonen in Helmond
Op zoek naar een woning in Helmond? De keuze is reuze, want het is heerlijk wonen in Helmond. Relatief nieuwe woonwijken als Brandevoort, Dierdonk, de Groene Loper en Suytkade strijden om de voorrang, maar ook de binnenstad en oudere woonwijken hebben heel wat te bieden. De makelaars van ons kantoor kennen het aanbod op hun duimpje. Zij weten waar het goed wonen is in Helmond, de stad die de afgelopen decennia een prima woon- en leefklimaat heeft ontwikkeld.

Advies van dé makelaar van Helmond

Vanuit ons nieuwe kantoor in Helmond hebben de makelaars van Van Santvoort een goed overzicht over het enorm gevarieerde aanbod: van rij- en starterswoningen in typisch stedelijk wijken tot riante villa’s in zeer groene en landelijk gelegen stadsdelen. Naast overzicht hebben wij ook inzicht: ons makelaarskantoor weet hoe het werkt op de woningmarkt in Helmond. Wij weten welke wijk gewild is en welke prijskaartjes daarom gebruikelijk zijn. En dankzij onze goede contacten zijn onze makelaars er voor hun klanten als de kippen bij als snelheid geboden is.

Aangenaam wonen dankzij dé makelaar van Helmond

Helmond staat vanouds bekend als stad met veel industrie, maar maakt een grote ontwikkeling door met bijvoorbeeld de Automotive Campus, waar knappe koppen werken aan nieuwe concepten voor smart mobility. Mobiliteit is ook de specialiteit van de makelaars van Van Santvoort in Helmond, dus dat komt goed uit. Tegelijkertijd bedienen we vanuit ons kantoor Helmond ook de klanten die agrarisch en hippisch vastgoed willen kopen en verkopen. Ook op dat gebied zijn onze makelaars zeer actief en kundig.

De woningmarkt in Helmond, sterk in beweging!