Mario Geerts Makelaars O.G.

Mario Geerts Makelaars O.G. is een jong en dynamisch makelaarskantoor, gevestigd in het centrum van Helmond.

Jong, maar toch met totaal meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van de makelaardij in de ruimste zin des woords: aan- en verkoopbemiddeling, huur- en verhuur, taxaties en advisering op het gebied van zowel bestaande woningen, nieuwbouwwoningen, alsook bedrijfsmatig onroerend goed en beleggingsobjecten.

Bij de koop van een woning hoort uiteraard ook een op maat gesneden financiering. Door het lidmaatschap van Hypohuis is Mario Geerts Makelaars O.G. op de hoogte van alle rentepercentages, hypotheekvormen en –voorwaarden van alle grote geldverstrekkende instellingen. Op deze manier bent u gegarandeerd van een optimaal advies welke past bij uw situatie.

Niet alleen particulieren en ondernemers vinden de weg naar ons kantoor. Regelmatig treden we op als adviseur in de verwerving van nieuwbouwlocaties voor aannemers, projectontwikkelaars en zelfs woningbouwverenigingen, die onze kennis en ervaring op dit gebied op zijn waarde weten te schatten. Niet alleen taxaties van te verwerven onroerend goed wordt verzorgd, op verzoek wordt ook een haalbaarheidsonderzoek gedaan naar de meest optimale invulling en begeleidt ons kantoor in de herbestemming en ontwikkeling van het nieuwe project.

U ziet: een compleet aanbod van diensten op het gebied van onroerend goed. Goed om te weten dat u alles wat u nodig heeft onder een dak kunt vinden.