Marjo Lingerie

Lingerie is de term bij uitstek voor vrouwenondergoed, wie lingerie zegt weet onmiddellijk dat het hier gaat over slips, strings, bh’s en shirts. Bij Marjo Lingerie weten we dat lingerie niet gewoon slips en bh’s zijn maar dat er ook sexy lingerie is, grote maten bh’s, comfortabele lingerie en zelfs corrigerend ondergoed.

Wij helpen al jaren vrouwen met het uitkiezen van de juiste lingerie voor de juiste gelegendheid. Laat u dus door onze ervaren verkopers ondersteunen bij uw keuze in lingerie!

Lingerie topmerken

Om te kunnen voldoen aan de eisen van onze klanten werken wij alleen samen met topmerken die er alles aan doen om de meest comfortabele bh’s en slips af te leveren. Denk hierbij aan de zeer comfortabele en functionele bh’s/bustiers van After Eden. Een topmerk wat tevens bekendstaat om het produceren van hun lingerie met de minste omgevingsimpact van de wereld.

Daarnaast bieden we het topmerk Chantelle aan, bekend doordat hun bh’s en lingerie geschikt zijn voor ieder lichaamstype waarbij maximale bedekking garant staat. Kennis opgedaan dankzij de jarenlange expertise in het vak.

Een ander merk met een enorme collectie lingerie voor elk type vrouw is natuurlijk Passionata. Bekend omwille van hun grote collectie lingerie zoals beugel BH’s,push up BH’s en voorgevormde BH’s tot slips, strings, hipsters en boxers. Staat telkens garant voor vurige kleuren, fraaie materialen en de zeer vrouwelijke uitstraling. Hun lingerie straalt telkens weer passie en hartstocht uit. Een onmisbaar merk voor Marjo Lingerie.

Ons grootste paradepaardje dan weer is het sexy lingerie merk Sapph. Een Nederlands lingerie merk bij uitstek met uitstekende pasvormen, hoog draagcomfort en sexy uitstraling.

Grote maten lingerie

Eén van deze merken, namelijk Elomi, is volledig gespecialiseerd in de grote merken beha’s, slips en bikini’s of badpakken. Bustiers in de grootste maten met een prachtig design, perfecte ondersteuning en betaalbare prijs. Elomi is het merk bij uitstek voor lingerie voor het vollere figuur. Laat u ook op XXL lingerie door ons adviseren door contact met ons op te nemen.