OV Zorg & Veiligheid

Ov Zorg & Veiligheid is ontstaan als een particulier beveiligingsbedrijf voor met name de zorg. Als geen ander weten wij het belang van veiligheid en veilig werken.

Naast gediplomeerd beveiligers mag OV Zorg & Veiligheid inmiddels ook begeleiders specifieke doelgroepen, medewerkers psychiatrie en verpleegkundigen tot haar werknemers rekenen. Wat onze medewerkers delen is enthousiasme en professionaliteit op het gebied van complexe zorg.

Onze medewerkers komt u tegen bij onder andere sociaal maatschappelijke opvang, geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg, begeleid wonen en TBS. Door intensief contact tussen opdrachtgever en OV Zorg & Veiligheid zijn wij in staat de opdrachtgever te ondersteunen bij het bereiken van haar doelstellingen.

Om flexibel te kunnen opereren en de kwaliteit van de dienstverlening te kunnen garanderen maken wij gebruik van enkele zzp’ers. Het grootste deel van ons personeelsbestand bestaat gelukkig uit medewerkers in het bezit van een contract voor onbepaalde tijd die vaak al jaren bij ons in dienst zijn.

OV Zorg & Veiligheid staat haar medewerkers en opdrachtgevers 24 uur per dag bij. Daartoe is een systeem van procedures en piketmedewerkers ontwikkeld.