Partyhome Verhuur en Entertainment

Partyhome Verhuur en Entertainment, dé feestspecialist

Partyhome Verhuur en Entertainment is alweer jaren een van dé feestspecialisten in de regio. Met een breed assortiment aan mogelijkheden hebben wij altijd een passende invulling voor jouw activiteit. Jij de wens, wij de uitdaging.

Springkussens en Attracties

Een springkussen huren voor in de tuin? Wij hebben vele springkussens in de verhuur in de meest kleurrijkste thema’s. Hiermee verzorgen we jaarlijks op vele gezichten een grote brede glimlach! Zo hebben we ook alles in huis voor het organiseren van een zeskamp. Naast springkussens verhuren we ook uitdagende stormbanen, een rodeostier, klimboom tot kleine zeskampspelletjes. Het is maar net hoeveel uitdaging jij aan kunt….

Entertainment in het breedste zin van het woord

Of je nu een clown wilt huren voor het kinderfeestje van je kind of een complete themadag wilt organiseren? Wij hebben altijd een passende mogelijkheden. Zo verzorgen we ook complete kindershows op locatie en verzorgen we teambuilding voor de zakelijke markt.

Daarnaast hebben we ons gespecialiseerd in winkelcentrumpromotie. Zeg nu zelf, lokaal shoppen moet een feestje zijn toch? Door middel van doelstellingen maken we altijd een passend programma of spaaractie op maat.

Partyverhuur

Binnenkort een thuisfeestje in het verschiet? Ook dan kunnen wij je volledig ontzorgen met ons assortiment aan partyverhuur. Van tent, koelkast, statafels, stoelen en tafels tot compleet verzorgd bedrijfsfeest of bruiloft.

Benieuwd wat Partyhome Verhuur en Entertainment voor jou kan betekenen? Aarzel niet en daag ons uit; “Jouw wens is onze uitdaging”!

 

Partyhome Verhuur en Entertainment