Annet Sijmens

Woon je in Helmond of omgeving en ben je op zoek naar een natuurlijke, ontspannen en doelteffende manier om aan je gezondheid te werken? Hecht je daarbij waarde aan een ervaren reflexzonetherapeut die oprecht belangstelling voor je heeft en alle tijd voor je neemt? Dan ben je bij Praktijk voor Reflexzonetherapie Annet Sijmens wellicht aan het juiste adres!

Kies je voor een intuïtieve lichaamsmassage, dan ben je verzekerd van een heerlijke, ontspannende lichaamsreis met een paar helende handen als gids!

Wil je meer inzicht in een bepaalde situatie in je leven of ben je op zoek naar een uniek kado voor jezelf of voor iemand anders? Ik zet graag mijn mediamieke vaardigheid in voor het maken van een bijenwas bericht.

Kijk rustig verder op de site voor meer informatie over reflexzonetherapie, intuïtieve lichaamsmassage, een bijenwastekening en over mijzelf.  Ben je na het lezen net zo enthousiast als ik, dan mag ik je misschien een keer in mijn praktijk begroeten of een bijenwas bericht voor je maken!