Roffelsen plastics

Sinds 1976 produceren wij waslijndraad voor de zakelijke markt. Via onze distributeurs wordt de waslijndraad aan de consumenten- en droogmolenmarkt geleverd. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij flexibiliteit en hoogwaardige kwaliteit bieden. Zowel de productie- als verpakkingsafdeling zijn technisch hoogwaardig geautomatiseerd. Onze productiefaciliteiten in Nederland en Slowakije maken korte levertijden en een concurrerende prijs mogelijk.

Naast bovenstaande niche markt heeft Roffelsen Plastics een breed scala kunststof profielen voor de industriële markt ontwikkeld. Diverse producten worden op dusdanige grote schaal geproduceerd dat ervoor gekozen is hiervan altijd voorraad te houden.

Uiteraard kunnen kunststof profielen tijdens het productieproces worden voorzien van tekst, logo, dubbelzijdige plak strips of inkepingen.

Naast productie kunnen wij u van dienst zijn bij verpakking. Wij bieden een scala aan verpakkingsmogelijkheden die voorzien kunnen worden van uw eigen label. Met een opslagcapaciteit van 6.000 pallets kunnen wij ook uitkomst bieden bij opslag van uw voorraad.