Royal Dutch Fences

Omheiningen:
In ons assortiment hebben wij verschillende typen omheiningen en afrasteringen of het nu gaat om paarden of om ander klein vee wij houden uw dieren veilig binnen. Wij werken uitsluitend met de beste materialen.

Verder op de site vind u diversen soorten paardenomheining o.a. de doorsteek omheining rond door rond, maar ook de traditionele omheining hiertussen kan ook gaas gemonteerd worden zodat u er ook andere dieren achter kunt houden of juist buiten kunt houden.

Stapmolen, Trainingsmolen:
De stapmolens van Royal Dutch Fences zijn er in diverse kwaliteiten en prijzen, zo hebben wij een speciale minimolen voor:

Falabella’s.
American miniature horses (Amerikaans minipaard).
Bergmann minipaarden.
Shetlanders.
Voor de grotere hebben wij de stapmolen King.

Lichtmasten:
Wij leveren lichtgewicht kantelbare aluminium lichtmasten. De aluminium mast heeft een doorsnede van 90 mm en is 8 meter hoog. Door dit doordachte kantelsysteem is eventueel onderhoud aan het armetuur erg gemakkelijk, doordat de mast door een persoon te kantelen is.

Hindernismateriaal:
Al het hindernismateriaal wordt in eigen beheer geproduceerd. Hierdoor kunnen wij een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding aanbieden. Kijk op de pagina voor o.a. sleutelgatprofielen en F.E.I. goedgekeurde lepels.

Stallen & Schuilstallen:
Royal Dutch Fences levert complete schuilstallen en buitenstallen geplaatst of als bouwpakket. Maatwerk is leverbaar binnen 2 a 3 weken.