Schilderwerken Giebels

Giebels Schilderwerken is een schildersbedrijf dat gespecialiseerd is in duurzame kwaliteit verfsystemen, o.a. Sigma Coatings , Sikkens, Wijzonol en Boonstoppel. Het bedrijf is gestart in 2002, een schildersbedrijf voor particulieren en bedrijven. Giebels Schilderwerken heeft de capaciteiten in huis om de meest uiteenlopende projecten zeer professioneel aan te pakken. Ook blijft Giebels Schilderwerken waakzaam op eventuele nieuwe ontwikkelingen en technieken in het schildersvak.

Kwaliteit

Hieraan worden geen consessies gedaan. U wilt tenslotte geen oppervlakkige afwerking, maar gedegen vakwerk, dat mooi strak is en ook op langere termijn bescherming biedt.
Daarom gaat Giebels Schilderwerken systematisch en professioneel te werk. Er wordt veel aandacht besteed aan het voorbereidende werk. Zo wordt een goede basis gelegd voor de afwerking. Bij de afwerking worden uitsluitend professionele gereedschappen en producten gebruikt. Hiermee kan in een korte tijd een optimaal resultaat worden bereikt. Er wordt nauwkeurig gewerkt en het eindresultaat zal u niet teleurstellen.
Giebels Schilderwerken heeft een goede naam op het gebied van kwaliteit, service en vriendelijkheid.

Inspectiebeurt

Om als klant af te zijn van het zelf in de gaten houden van het schilderwerk en de gevelelementen, kan het verstandig en voordelig zijn het werk periodiek te laten inspecteren. Na 2 jaar komen wij vrijblijvend langs om het werk te controleren op conditie en om te adviseren over de eventueel te nemen maatregelen.