Scooter Center Helmond

Sinds 10 jaar is Scooter Center Helmond professioneel bezig met onderhoud , reparatie en schadeherstel van alle merken scooters en bromfietsen. Wij zijn gegroeid van kleinschalig naar een super mooie zaak waar wij nu ons thuis hebben op de Vossenbeemd 120 in Helmond . Bij ons kunt U terecht voor deskundig advies en aankoop van alle merken nieuwe en gebruikte scooters alsmede E-bikes.
Wij zijn een enthousiaste “familie” van deskundige monteurs die voor elk probleem met Uw scooter een passende oplossing hebben.
Bij ons aangekochte scooters en E-bikes bezorgen wij gratis door geheel Nederland en wij hebben een haal – en brengservice bij onderhoud , reparatie of schadeherstel. Kijkt U hier voor de voorwaarden. .
Tijdens onderhoud en/of reparatie kunt U onder het genot van een kop koffie wachten , wij streven er naar de wachttijden zo kort mogelijk te houden door een strakke planning. Indien er onverhoopt onderdelen zijn die wij niet op voorraad hebben worden deze direct besteld en over het algemeen zijn die de volgende werkdag in ons bezit.

Tot ziens op de Vossenbeemd 120 te Helmond!!
Met vriendelijke groet, het team van Scooter Center Helmond.