Simak de Statersmakelaar

Over Simak de Startersmakelaar:

Hallo! Wij zijn Simak en we zijn dé makelaar in Helmond als het om de startersklasse gaat.

Dit houdt in dat we ons voornamelijk bezighouden met de verkoopbemiddeling en aankoopbemiddeling van woningen tot zo’n € 275.000,-.
Hoewel we een jong kantoor zijn, beschikken we over een flink pak ervaring. De oprichters hebben al honderden woningen in Helmond en omgeving verkocht vanaf 2004.

Onze makelaar, Yucel Altunel, is jong (28), gedreven, service gericht en hij streeft bijna dwangmatig klanttevredenheid na.
Yucel staat er niet alleen voor. Op de achtergrond wordt hij ondersteund door een zeer ervaren makelaar in de regio en een doorgewinterde backoffice. Zo kunnen we jouw optimaal van dienst zijn en je helpen met de beste deal.

Waar we voor staan

10-en scoren.
We zijn obsessief als het om klanttevredenheid gaat. Als je ons aan het eind van de rit beoordeelt, willen we eigenlijk gewoon die 10 krijgen. Is het cijfer lager, dan horen we graag van je wat we beter of anders hadden moeten doen. We leren namelijk graag bij en staan open voor feedback.

Blijven ontwikkelen

De markt verandert, techniek verandert, de manier waarop we huizen zoeken en kopen verandert. Simak beweegt mee en past de dienstverlening aan op de veranderingen in de markt en samenleving.