't Kelderke Vrijetijdsmode

In de gezellige Ameidestraat van Helmond kunnen mannen hun hart ophalen bij ‘t Kelderke Vrijetijdsmode. Hier kunnen zij namelijk in één keer slagen voor onder- én bovenmode. Dankzij de uitgebreid en gevarieerde collectie kunnen de medewerkers van ‘t Kelderke u flink wat mogelijkheden bieden en zorgen voor een effectief en gezellig middagje winkelen!

t Kelderke heeft zich gespecialiseerd in de volwassen man. Van casual tot gekleed maar altijd vlot en een tikkeltje sportief, dat is de kleding die u hier volop kunt vinden.
Voor mannen zijn veel kledingstukken in grote maten te vinden, die kunnen gaan tot en met drie à vier keer XL. En wanneer iets nét niet past of een broek nét wat te lang is, dan biedt ‘t Kelderke u een uitstekende gratis vermaakservice aan!

‘t Kelderke is een winkel waar u met plezier gaat winkelen dankzij allerlei aspecten. Één goed voorbeeld hiervan is de gezellige sfeer en de persoonlijke service die u hier aangeboden wordt. Maar ook de merken mogen niet vergeten worden.

Baileys, Fellows, Camp David, BlueFields, Twinlife, New Zealand en MAC zijn hier volop aanwezig. Vanaf zomer 2014 ook State of Art.

Maar ook State of Art, Club of Comfort, Giordano en Camel zijn merken die u hier vaak tegen zult komen. Bovendien kunt u hier ook terecht voor bijpassende accessoires als riemen, sokken en boxershorts.
Van pantalons tot spijkerbroeken en van colberts tot nette bloezen en polo’s: voor het totaalplaatje en een goede en vriendelijk service kunt u het beste bij ‘t Kelderke in Helmond zijn. Wees dan ook van harte welkom!