Tiendas Diferentes

Diferentes betekent “verschillende of meerdere” en dat sluit aan op ons assortiment. Naast de verkoop van trendy en hippe Fair Trade en duurzame artikelen verkopen we ook handgemaakte, gerecyclede en biologische producten.

Met de verkoop van FairTrade en duurzame producten in shop-in-shop winkels en op (thema) evenementen zijn we in 2016 begonnen aan ons avontuur. Eind 2017 kregen we de mogelijkheid een eigen winkel te openen in het centrum van Helmond (in de zijstraat bij de kubuswoningen van Piet Blom)

De producten in ons assortiment voldoen allemaal aan 1 of meer van onze basisprincipes: FairTrade, duurzaam, handgemaakt, gerecycled en/of biologisch. We selecteren de producten met zorg en werken daarvoor onder andere samen met kleine lokale en regionale ondernemers. Zo kunnen we snel schakelen en makkelijker inspelen op de vraag van onze klanten. Het maakt ons assortiment ook uniek, want de meeste producten zijn nergens anders in Helmond te koop.

Ligt het product waar je naar op zoek bent niet in de winkel? Vaak kunnen we het dan wel bestellen bij een van onze leveranciers.

In deze webshop kun je producten bestellen uit ons winkelassortiment. Omdat we grote voorstander zijn van lokaal winkelen en het ondersteunen van lokale ondernemers bezorgen we in Helmond en omgeving persoonlijk je bestelling.

De meeste foto’s van de producten op deze website zijn in onze eigen winkel gemaakt. Om zo veel mogelijk de link tussen de winkel en online winkelen te behouden. Door scherminstellingen kunnen kleuren anders overkomen dan in werkelijkheid. We vragen je hier rekening mee te houden als je een bestelling plaatst