Trouwfotograaf Nando Harmsen

Mijn naam is Nando Harmsen. Ik ben een gepassioneerd en ervaren fotograaf, onder andere gespecialiseerd in trouwreportages met een geheel eigen en unieke stijl.

Wat ik belangrijk vind is het vastleggen van de interactie, de liefde en het geluk van bruid en bruidegom. Ik fotografeer de dag zoals die is, registrerend in plaats van regisserend, maar niet bang om mee te denken en aanwijzingen te geven daar waar nodig. Ik ben rustig, en makkelijk, vriendelijk, flexibel, en met oog voor detail en het moment. Ik ben aanwezig waar ik moet zijn, en blijf op respectabele afstand als het nodig is.

Vanaf 2020 mag ik mijzelf Gecertificeerd Moment Design Fotograaf noemen. Met deze techniek ben ik gespecialiseerd in het aansturen en fotograferen zonder de noodzaak om te poseren. Ik leg jullie op de foto vast zoals jullie zijn, zonder druk en altijd heel ontspannen. Ook als jij of je partner het niet prettig vindt om op de foto te komen, zorg ik voor een vertrouwde en ongedwongen fotosessie waar je nog vaak met plezier aan terug denkt. Het is een intiem en zorgeloos moment voor jullie samen.

Om dit alles mogelijk te maken is het belangrijk om elkaar te spreken, te ontmoeten, en te leren kennen. Zo ontdek ik wat de wensen en verwachtingen zijn en hoe ik die voor jullie kan waarmaken. Ontdek wat je van mij kan verwachten en wat ik kan leveren. Kies voor een eenvoudige reportage met een prachtig klein fotoboek, of kies voor een uniek en persoonlijk ontworpen trouwalbum, speciaal op de stijl van het huwelijk afgestemd. Alles is mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op voor een oriënterend gesprek en ontdek wat ik voor jullie kan betekenen.