Van der Putten isolatie- en plaatwerken B.V.

Van der Putten Plaatwerk & Luchtkanalen is in 1991 opgericht door dhr. Mario van der Putten. Hij is al meer dan 30 jaar werkzaam in deze branche. Na de eerste ervaring opgedaan te hebben bij derden is hij zelfstandig gegaan.

Sinds mei 2009 is het bedrijf gevestigd aan de Kanaaldijk Zuid-West 7A, een prachtige en centrale locatie in het centrum van Helmond, met zicht op de nieuwe wijk in aanbouw Suytkade. Hier beschikt Van der Putten Plaatwerk & Luchtkanalen over kantoorruimtes, een goed ingerichte werkplaats met gereedschappen en machines en een eigen magazijn, waar zij de meest voorkomende onderdelen rechtstreeks uit voorraad kunnen leveren.

Van der Putten Plaatwerk & Luchtkanalen is lid van de Metaalunie, de voorwaarden van de Metaalunie zijn dan ook van kracht op alle werkzaamheden. Vanaf heden ook lid van Luka, de Nederlandse Vereniging van Luchtkanalenfabrikanten. Door het lidmaatschap nemen ze een vooraanstaande positie in vanwege de betrouwbaarheid en reputatie de ze genieten als kwaliteitsleverancier.